ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Aλωπεκία, Ράφαελ Κλάινς,


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όσοι πάσχουν από αλωπεκία μπορούν να ελπίζουν ότι θα έχουν και πάλι μαλλιά, αφού τρεις ασθενείς απέκτησαν και πάλι μαλλιά με τη δοκιμή ενός χαπιού.
Όσοι έλαβαν το αντικαρκινικό χάπι ρουξολιτινίβη (ruxolitinib) είχαν και πάλι μαλλιά μέσα σε διάστημα πέντε μηνών.
Ο επικεφαλής ερευνητής Δρ. Ράφαελ Κλάινς είπε ότι “μόλις αρχίσαμε να δοκιμάζουμε το χάπι σε ασθενείς, αλλά αν αποδειχτεί ασφαλές, θα έχει θετικές συνέπειες στη ζωή όσων πάσχουν από αλωπεκία”.
Η αλωπεκία είναι μία αυτοάνοση ασθένεια που οδηγεί στην απώλεια των μαλλιών.
Οι ερευνητές από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κολούμπια στη Νέα Υόρκη διενήργησαν τη δοκιμή αφότου αποκωδικοποίησαν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, που ευθύνονται για την καταστροφή των μαλλιών στους ασθενείς.
Η συγκεκριμένη θεραπεία με ρουξολιτινίβη χρησιμοποιείται για την θεραπεία του καρκίνου του μυελού των οστών στις ΗΠΑ και στην ΕΕ.
Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση της “Φύσης της Ιατρικής”.























































