ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τράμπ απαιτεί τον άμεσο τερματισμό του πολέμου στο Ιράν - Προθεσμία μίας εβδομάδας στο Ισραήλ
Πέθανε ο Κούρδος ηγέτης Σαλίχ Μουσλίμ - Οτσαλάν: «Ο Σαλίχ Μουσλίμ είναι πλέον αθάνατος»
Κατάρριψη αμερικανικού αεροσκάφους ανεφοδιασμού στο Ιράκ, ενώ το Ιράν «κηρύσσει τον πόλεμο» στην παγκόσμια ναυσιπλοΐα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ παγκόσμια δύναμη! Κάλεσμα στους Ιρανούς για επανάσταση
ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης διέγραψε τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο - To «κατηγορώ» της Χαριλάου Τρικούπη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήγε στην Τυνησία για να συνωμοτήσει σχετικά με τη Λιβύη.
Τα πιθανά βήματα και τη συνεργασία των δύο χωρών για την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός στη Λιβύη συζήτησε ανήμερα Χριστούγεννα με τον Τυνήσιο ομόλογό του, Καΐς Σαγιέντ, ο Τούρκος πρόεδρος.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφτασε νωρίτερα στην Τύνιδα, πραγματοποιώντας αιφνιδιαστική επίσκεψη για συνομιλίες με τον Σαγιέντ.
Ο Τυνήσιος πρόεδρος τη Δευτέρα είχε συναντηθεί με εκπροσώπωπους του Ανωτάτου Συμβουλίου Λιβυκών Πόλεων και Φυλών, για να συζητήσει μια πιθανή πρωτοβουλία για την επίλυση της λιβυκής κρίσης.
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι δύο ηγέτες μετά τις επαφές που είχαν, ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι πιστεύει πως η Τυνησία θα μπορούσε να έχει «πολύτιμη και εποικοδομητική συμβολή» για την αποκατάσταση της σταθερότητας στη Λιβύη.
Όπως είπε, θα πρέπει να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός το συντομότερο δυνατόν.
Η κρίση στη Λιβύη, σημείωσε, επηρεάζει όχι μόνο την ίδια τη χώρα, αλλά και τις γειτονικές της, όπως την Τυνησία.
Μία από τις επόμενες ημέρες ο Ερντογάν θα προχωρήσει σε μεγάλη πρόκληση και δεν θα μαζεύεται με τίποτα.























































