ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακίλα Σάλεχ, ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Βίντεο, Δημήτρης Συλλούρης, Κύπρος, Λιβύη, Νίκος Χριστοδουλίδης,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Κύπρο βρίσκεται ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής των Αντιπροσώπων, Ακίλα Σάλεχ, από την Παρασκευή το πρωί, όπως μεταδίδουν λιβυκά Μέσα.
Σύμφωνα με τον σύμβουλο επικοινωνίας του προέδρου της λιβυκής Βουλής, Φατί Αλ Μαρίμι, ο πρόεδρος Ακίλα Σάλεχ θα συζητήσει με την κυπριακή πλευρά τις επιπτώσεις της ανυπόστατης «συμφωνίας» που υπεγράφη μεταξύ της Τουρκίας και της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας με έδρα την Τρίπολη στα τέλη Νοεμβρίου.
Τον πρόεδρο της λιβυκής Βουλής συνοδεύει ομάδα Λίβυων βουλευτών, σε μια επίσκεψη που χαρακτηρίζεται επίσημη από τα λιβυκά Μέσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TRIBUNE, είναι πιθανή και μια συνάντηση του Ακίλα Σάλεχ με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το Σάββατο.
Τον πρόεδρο της λιβυκής Βουλής των Αντιπροσώπων υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.
Στη λιβυκή αντιπροσωπεία διακρίνεται και ο ελληνομαθής και φιλέλληνας ναύαρχος Μαχντάουι.























































