ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έμιλι Σάβατζ Μακ Γκλιν, Οξφόρδη,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όμορφη, ξανθιά, ερευνήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης η Έμιλι δεν ήθελε κάτι παραπάνω από τη ζωή της.
Έτσι όταν άρχισε να χάνει τα φρύδια της από το αυτοάνοσο νόσημα Lupus νόμιζε ότι τελείωνε η ζωή της.
Η 34χρονη Έμιλι Σάβατζ Μακ Γκλιν παντρεύτηκε το φίλο της Κέβιν μόλις έγινε η διάγνωση της ασθένειας, όπου το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται στους υγιείς ιστούς του σώματος.
Η ερευνήτρια ψυχολογίας λέει «ήμουν συγκλονισμένη μετά τη διάγνωση. Εκτός από τον φυσικό πόνο, η ασθένεια άρχισε να αλλάζει και την εξωτερική μου εμφάνιση. Είχα ωραία φρύδια και ξαφνικά είδα ότι μου έπεφταν μέχρι που μου έμειναν δύο τρίχες σε κάθε φρύδι».
Η Έμιλι άρχισε να χρησιμοποιεί μολύβι για τα φρύδια, αλλά δεν της άρεσε πλέον η εμφάνισή της.
Δεν μπορούσε να πάει και για κολύμπι, γιατί θα της έφευγε η μπογιά από το μολύβι.
«Ένιωθα ότι η ασθένεια μου έκλεβε τη ζωή», λέει η Έμιλι. Η αδελφή της, της πρότεινε ημιμόνιμο μακιγιάζ για τα φρύδια σαν λύση, αν και ο άντρας της Κέβιν ήταν αντίθετος και της έλεγε ότι «είναι όμορφη είτε έχει είτε δεν έχει φρύδια».
Σήμερα η Έμιλι έκανε διορθωτική τεχνική σε κλινική για τα φρύδια και νιώθει και πάλι χαρούμενη.























































