ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Εκλογικός Νόμος, Κυριάκος Βελόπουλος, Νέα Δημοκρατία, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος,


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκτό, κατά πλειοψηφία, επί της αρχής, έγινε το νομοσχέδιο «Εκλογή Βουλευτών», από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Υπέρ του σχεδίου νόμου τάχθηκε η ΝΔ και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25.
Πριν την ψηφοφορία, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος επανέλαβε ότι με τον εκλογικό νόμο που φέρνει η κυβέρνηση, μέσα στο πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης, καθορίζονται οι όροι του πολιτικού παιχνιδιού πολύ έγκαιρα και αυτό συνιστά μια έντιμη και σωστή απόφαση, απέναντι στο πολιτικό σύστημα και στους πολίτες.
Με κατηγορηματικό τρόπο εξάλλου ο υπουργός Εσωτερικών επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.
























































