ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για να συλλάβει τον συνεργό του 54χρονου Έλληνα από την Ρόδο που νοίκιαζε μικρούς Ρομά και τους έβαζε να επαιτούν στην Παλιά Πόλη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τρεις Έλληνες ενώ αναζητείται ακόμη ένας 40χρονος, κατηγορούμενοι για εμπορία ανθρώπων, παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων – αποτροπής από επαιτεία και έκθεση σε κίνδυνο.
Ο 54χρονος συνελήφθη επ΄αυτοφόρω να παραλαμβάνει τρία ανήλικα παιδιά, από 3 έως 11 ετών, από τους γονείς τους, οι οποίοι διέμεναν παράνομα σε εγκαταλειμμένη δημοτική κτιριακή εγκατάσταση στην πόλη της Ρόδου, με σκοπό να τα προωθήσει στην επαιτεία.
Από τη διερεύνηση της υπόθεσης εξακριβώθηκε ότι ο 54χρονος δράστης τοποθετούσε τα ανήλικα παιδιά σε πολυσύχναστα σημεία της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, όπου εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση τους, τα εφοδίαζε με επιγραφές που στόχο είχαν να συγκινήσουν τους πολίτες ώστε να τους προσφέρουν διάφορα χρηματικά ποσά.
Στην συνέχεια τα επιτηρούσε και εισέπραττε τα χρήματα για προσωπικό του όφελος, προσφέροντας ως αντάλλαγμα στα ανήλικα παιδιά την απολύτως απαραίτητη τροφή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.























































