Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαχμούντ Αμπάς: Δεν δεχόμαστε ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος χωρίς την Ιερουσαλήμ

Μαχμούντ Αμπάς: Δεν δεχόμαστε ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος χωρίς την Ιερουσαλήμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κανένας Παλαιστίνιος δεν μπορεί να δεχτεί ένα ανεξάρτητο κράτος χωρίς την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσά του, δήλωσε την Τρίτη το βράδυ ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, σε μια πρώτη απάντηση στο ειρηνευτικό σχέδιο για τη Μέση Ανατολή του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

«Είναι αδύνατο, για οποιοδήποτε παιδί, Άραβα ή Παλαιστίνιου, να δεχτεί να μην έχει την Ιερουσαλήμ» πρωτεύουσα ενός παλαιστινιακού κράτους, τόνισε ο πρόεδρος Αμπάς, για να δηλώσει το μέγεθος της άρνησης των Παλαιστινίων να δουν την Ιερουσαλήμ να γίνεται «αδιαίρετη» πρωτεύουσα του Ισραήλ, όπως προτείνει ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Λέω στον Τραμπ και στον Νετανιάχου: η Ιερουσαλήμ δεν πωλείται, όλα τα δικαιώματά μας δεν πωλούνται.

»Και η συμφωνία σας, η συνωμοσία, δεν θα περάσει» υποστήριξε.

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος έκανε τις δηλώσεις αυτές από τη Ραμάλα, στο τέλος συνεδρίασης των παλαιστινιακών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένης της ισλαμιστικής Χαμάς, στόχος της οποίας ήταν να αποφασιστεί ποια πολιτική πρέπει να ακολουθηθεί μετά την ανακοίνωση του αμερικανικού σχεδίου στην Ουάσιγκτον.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στόλος «Global Sumud» – Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου

Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ

Τα πάνω-κάτω του χρυσού – Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ επιθυμούν τερματισμό του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας έως τον Ιούνιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr