ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Κενυάτης επιχειρηματίας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και σοβαρές σωματικές βλάβες, αφού κόλλησε με κόλλα στιγμής (Super Glue) τα γεννητικά όργανα της συζύγου του, για να μην τον απατήσει, όσο αυτός θα έλειπε σε επαγγλματικό ταξίδι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Zambian Observer», την οποία επικαλείται η «Daily Mail», ο 36χρονος Ντενίς Μούμο (Dennis Mumo), υποστήριξε μετά τη σύλληψή του στους αστυνομικούς, ότι ανακάλυψε, πως η σύζυγός του έστελνε μηνύματα σε τουλάχιστον τέσσερις άνδρες μέσω των social media, συμπεριλαμβανομένων και γυμνών φωτογραφιών της.
Είπε ακόμη, ότι από τότε που ξεκίνησε τα ταξίδια για δουλειές, η σύζυγός του κανόνιζε συναντήσεις με άλλους άνδρες.
Πριν από το τελευταίο του επαγγελματικό ταξίδι στη Ρουάντα, ο Mumo κατηγορείται, ότι κόλλησε με κόλλα στιγμής τα γεννητικά όργανα της συζύγου του, με αποτέλεσμα αυτή να υποφέρει από αφόρητους πόνους και να χρειαστεί ιατρική φροντίδα.
Όταν συνελήφθη, ο 36χρονος ομολόγησε την πράξη του και είπε στους αστυνομικούς, ότι το έκανε, για να σώσει τον γάμο του.























































