ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Ελληνικά Νησιά, Λαθρομετανάστες, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Μετανάστες, Νησιά Αιγαίου, Πρόσφυγες, Χίος,


















































Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» - «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»
Οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν τα έξυπνα κινητά (smartphones), απειλώντας τους παραβάτες με στρατοδικεία
Τι είπε ο Γεραπετρίτης στον Φιντάν για τη νεο-οθωμανική «Γαλάζια Πατρίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με χουλιγκάνικη μέθοδο αποχώρησαν από τη Χίο στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είχε στείλει η Κυβέρνηση τα ξημερώματα της Τρίτης, σε μία προσπάθεια επιβολής του σχεδιασμού της για τη δημιουργία υπερδομής στην περιοχή του «17» στο Αίπος, μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα «Πολίτης» της Χίου.
Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», οι δυνάμεις των ΜΑΤ έδωσαν την τελευταία τους παράσταση, κινούμενοι εναντίον ομάδας 15 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον λιμένα Μεστών και σε απόσταση ασφαλείας.
Τα ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα, πήραν κράνη και ρόπαλα και αφού έριξαν δεκάδες χημικά προς τους συγκεντρωμένους, πήδησαν την περίφραξη του λιμένα και έσπασαν οποιοδήποτε αυτοκίνητο υπήρχε μπροστά τους.
Μάλιστα έφθασαν στο αισχρό σημείο να αποκαλούν τους Χιώτες «τουρκόσπορους» και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου «τουρκονήσια», χωρίς ο επικεφαλής τους να είναι σε θέση να τους ανακαλέσει στην τάξη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και την ώρα που ο καταπέλτης έκλεινε η κάμερα του «π» κατέγραψε τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών.
Από την πλευρά της κυβέρνησης πάντως η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη εστιάστηκε στην υπεράσπιση των ΜΑΤ, λέγοντας ότι είναι άνανδρο να τους χτυπά κάποιος, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ως ανθρώπους της διπλανής πόρτας.























































