ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγωδία το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στην περιοχή του Δομοκού.
Όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν μια 84χρονη από την Μαντασιά Δομοκού αισθάνθηκε αδιαθεσία και ο γαμπρός της την πήρε με το αυτοκίνητο για να την πάει στο ΚΥ Δομοκού.
Γύρω στις 11:00΄ το πρωί φτάνοντας στο χωριό Βούζι, ο γαμπρός έπαθε ανακοπή και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το τζιπ που οδηγούσε να βγει εκτός δρόμου και να ακινητοποιηθεί.
Διερχόμενος οδηγός που σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει βρήκε το αυτοκίνητο με τη μηχανή αναμμένη και τον οδηγό σε άσχημη κατάσταση, με εμφανή τα συμπτώματα της ανακοπής.
Στη θέση του συνοδηγού ήταν η πεθερά του χωρίς τις αισθήσεις της.
Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και ο οδηγός, ηλικίας 65 ετών περίπου, διακομίστηκε στο ΚΥ Δομοκού, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Δυστυχώς χωρίς ζωτικά σημεία διακομίστηκε και η πεθερά του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Να σημειωθεί ότι ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και οι δυο «έφυγαν» από ανακοπή, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει την ακριβή αιτία θανάτου γαμπρού και πεθεράς.























































