Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε καραντίνα η φρεγάτα «Ύδρα» λόγω κοροναϊού

Σε καραντίνα η φρεγάτα «Ύδρα» λόγω κοροναϊού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε καραντίνα έχει θέσει από τη Δευτέρα η Φρεγάτα «Ύδρα» το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λόγω ύποπτου κρούσματος για κοροναϊό.

Πρόκειται για υπαξιωματικό του Π.Ν, ο οποίος έχει στενή συγγενική σχέση με τον αντιναύαρχο ε.α που από το βράδυ του Σαββάτου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» έχοντας βγει θετικός στον ιό.

Είναι το πρώτο ύποπτο κρούσμα που εντοπίζεται σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο συγκεκριμένος υπαξιωματικός απομακρύνθηκε άμεσα από τη φρεγάτα, ενώ συνοδεία σχετικού κλιμακίου μετέβη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα.

Να σημειώσουμε πως ο εντοπισμός του από τις υγειονομικές Αρχές έγινε στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των επαφών του αντιναυάρχου ε.α, προκειμένου να δουν εάν είχαν νοσήσει από τον κοροναϊό, άτομα που είχαν τυχόν έρθει σε επαφή μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Οι Εθνικές Επέτειοι αποδεικνύουν απολύτως τη Θουκυδίδεια αντίληψη περί της ισχύος ως απαραίτητου κανόνα επιβίωσης

Ο Νίκος Δένδιας στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου: Η Έξοδος «σύμβολο ελευθερίας, αυταπάρνησης και εθνικής αξιοπρέπειας»

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Βασίλη Κικίλια για τη σχεδίαση και ναυπήγηση του «Εθνικού Πλοίου»

Νίκος Δένδιας: «Ενηλικίωση είναι το δικαίωμα του πολίτη να φέρει όπλα και να μετατραπεί από Πολίτη σε Οπλίτη»

Νίκος Δένδιας: Σε περίπτωση καταστροφής ενεργειακών υποδομών «θα επιστρέψουμε σε πρωτόγονες εποχές» – «Δημοκρατία και ελεύθερη οικονομία δεν είναι δεδομένα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr