ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έρημη πόλη η Καστοριά: 5 νεκροί, 14 νοσηλεύονται, 13 γιατροί και νοσηλευτές με Covid-19

Έρημη πόλη η Καστοριά: 5 νεκροί, 14 νοσηλεύονται, 13 γιατροί και νοσηλευτές με Covid-19
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τους πέντε έφθασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Καστοριά. Τα κρούσματα τα οποία νοσηλεύονται αυτή την στιγμή είναι 14, ενώ 13 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου, βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Η πόλη μοιάζει έρημη ενώ οι κάτοικοι είναι ανήσυχοι. Σε «κόκκινο» συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές στην Καστοριά, καθώς οι νεκροί έχουν φτάσει τους πέντε ύστερα από τον θάνατο ηλικιωμένου το βράδυ της Παρασκευής.

Αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 14 κρούσματα εκ των οποίων 3 θα μεταφερθούν στην Θεσσαλονίκη καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας τους.

Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στην περιοχή το υπουργείο Υγείας προχώρησε σε μετακινήσεις γιατρών και νοσηλευτών για την ενίσχυση του γενικού νοσοκομείου της Καστοριάς και παράλληλα έχουν ήδη αποσταλεί μέσα ατομικής προστασίας.

Το Σάββατο η βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου κατηγόρησε την κυβέρνηση για ψέμματα σχετικά με την ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» – Έπαιρνε αναβολικά

Γυναικοκτονία Δράμα: Τρία πρόσωπα-κλειδιά καλούνται άμεσα για κατάθεση

Ο ψυχολόγος της δολοφονημένης αστυνομικίνας αποκαλύπτει για τον φονιά σύζυγό της: «Φαινόταν η χειριστικότητα του ανθρώπου»

Δράμα: 50χρονος αστυνομικός έσφαξε με οχτώ μαχαιριές τη 45χρονη σε διάσταση αστυνομικίνα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Δράμα: Αστυνομικός έσφαξε την αστυνομικίνα γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr