ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νοσοκομείο Χανίων, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Χανιά,


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχολίασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την «πρόσκληση» του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προσφορά του 50% του μισθού των βουλευτών στη «μάχη» κατά του κορονοϊού.
Ο Παύλος Πολάκης τόνισε ότι είναι μεν σύμφωνος στη λογική του να προσφερθεί οικονομική βοήθεια από τους βουλευτές, ωστόσο σημείωσε τις προτάσεις του σχετικά με τα βήματα που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ώστε η εν λόγω κίνηση να έχει πραγματικό νόημα και να μην αποτελεί «προπέτασμα καπνού για τη συζητούμενη μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων», όπως ανέφερε στην ανάρτησή του.
Όσο για την προσωπική συμβολή του, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ανέφερε τα εξής:
«Περιμένοντας να δω αν η κυβέρνηση θα τα νομοθετήσει αυτά που προτείνουμε και επειδή εν τω μεταξύ δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη με τη μέχρι τώρα διαχείριση (των υπερτιμολογήσεων, των ελλείψεων, των απευθείας αναθέσεων σε κολλητούς κλπ) δηλώνω πως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ σε αγορά ειδών προστασίας για το προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων, αξίας όσο το μισό του μισθού μου και θα το παραδώσω στη διοίκηση του νοσοκομείου».
























































