ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μέλος του Working Group on Ethics & COVID-19 του ΠΟΥ

Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μέλος του Working Group on Ethics & COVID-19 του ΠΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Καθηγητής κ. Παναγιώτης Καλδής, γνωστοποίησε ότι, η κ. Τίνα Γκαράνη-Παπαδάτου, Νομικός, Καθηγήτρια Βιοηθικής της Δημόσιας Υγείας στο Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, μετά από πρόσκληση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, συμμετέχει ενεργά στο Working Group on Ethics & COVID-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η διεθνής αυτή ομάδα εμπειρογνωμόνων, έχει ως σκοπό τη διαμόρφωση κατευθυντήριων γραμμών και κειμένων, σε κρίσιμα θέματα ηθικής τα οποία, τα Κράτη-Μέλη του Π.Ο.Υ, πρέπει να λαμβάνουν υπόψη σε περιόδους πανδημίας.

Η συγκεκριμένη ομάδα ασχολείται με θέματα κατανομής πόρων, καθοδήγησης των Επιτροπών Ερευνητικής Δεοντολογίας, σε επείγουσες διαδικασίες αξιολόγησης ερευνητικών πρωτοκόλλων, για τον κορονοϊό COVID-19, κοινωνικών επιστημών, παρηγορητικής φροντίδας και νέων τεχνολογιών, στην αντιμετώπιση του COVID-19.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

WGES Global: Ο Κώστας Μαστοράκης στην Ουάσιγκτον πριν το διεθνές συμπόσιο WGES Global™ Athens 2026

Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;

Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται – Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία

Εμιράτα (ΗΑΕ): Πλήρης ετοιμότητα για την αντιμετώπιση του Χανταϊού, δηλώνουν οι Αρχές

Τι είναι ο χανταϊός που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τρεις ανθρώπους σε κρουαζιερόπλοιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr