ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Όλγα Κεφαλογιάννη, Πάτμος,


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει και συλλέγει κολακευτικά σχόλια η φωτογραφία με την Όλγα Κεφαλογιάννη σε παραλία με το μαγιό της.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη βράθηκε στην Πάτμο με τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο λόγος της επίσκεψής τους στο νησί της Αποκάλυψης ήταν να συναντηθούν με τοπικούς φορείς και να συζητήσουν πώς μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω ο τουρισμός στην περιοχή.
Ωστόσο, στη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, η όμορφη Υπουργός βρήκε λίγο χρόνο για να “αποδράσει”, κάνοντας μία βουτιά στην παραλία. Σε φωτογραφία που διέρρευσε και δημοσιεύουν τα Παραπολιτικά, η Όλγα δείχνει εκθαμβωτική και με το γαλάζιο μαγιό της.























































