ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πως αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια - Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη - Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Αντώνης Σαμαράς: Για την ακρίβεια φταίει η πολιτική του Μητσοτάκη (βίντεο)
Aλέξης Τσίπρας: «Διασφάλιση 13ης σύνταξης με την φορολόγηση του μεγάλου πλούτου» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τον Παύλο Χαϊκάλη και ο Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε σήμερα ότι δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας λόγω Σόιμπλε και τρόικας.
«Εφόσον θέτουν το θέμα τώρα, λέω πως δεν θα ψηφίσω, όποιος και αν είναι” δήλωσε στον Βήμα FM o Βασίλης Καπερνάρος τονίζοντας ότι “δεν θα ψηφίσω, διότι πρέπει να αποδοκιμαστεί αυτή η αποτυχημένη κυβέρνηση, η οποία συνεργεί στη χλεύη που μας έχει ρίξει ο κ. Σόιμπλε, ο οποίος δεν μπορεί ακόμη και τώρα να βγαίνει και να χλευάζει τη χώρα μας στην κατάσταση που είναι. Διότι έκανε δήλωση ότι οι χώρες που είναι στην ομπρέλα της διάσωσης έχουν τεράστια πρόοδο και μια ιστορία επιτυχίας, ένα success story. Επέβαλε η τρόικα να πω το όχι”.
























































