ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
Τεχεράνη: «Διακήρυξη αμερικανικής ήττας» η συμφωνία για τη Μέση Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, στο Ιλιον, οι δύο γονείς της 7χρονης που τραυματίστηκε από βολίδα μικρού διαμετρήματος στο πόδι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 31χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκαν ότι είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους, την κόρη τους και τον 5χρονο γιο του και κάποια στιγμή βρήκαν στον δρόμο ένα μπρελόκ-όπλο.
Όπως υποστήριξαν οι δύο γονείς, τα παιδιά περιεργάζονταν το μπρελόκ-όπλο και αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 7χρονη στο πόδι.
Το κορίτσι διακομίστηκε, χθες, Σάββατο 4 Απριλίου, από τη μητέρα του και τη θεία του, στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σημειώνεται ότι στη συνέχεια η 30χρονη και η θεία του κοριτσιού έφυγαν από το νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του παιδιού ήταν ο 59χρονος παππούς του.
Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, το μπρελόκ-όπλο ανήκει στον πατέρα της μικρής και ενώ τα δύο παιδιά το περιεργάζονταν, μέσα στο σπίτι τους, ο αδελφός της 7χρονης πυροβόλησε κατά λάθος την αδελφή του.























































