ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ δωρίζει ένα κλίβανο αποστείρωσης ατμού 400lt κι ένα ακτινολογικό μηχάνημα στο νοσοκομείο Καστοριάς

Ο ΣΥΡΙΖΑ δωρίζει ένα κλίβανο αποστείρωσης ατμού 400lt κι ένα ακτινολογικό μηχάνημα στο νοσοκομείο Καστοριάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τηλεδιάσκεψη με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, τη γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και τη βουλευτή Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, είχε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της πανδημίας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου έχουν εντοπιστεί εκτεταμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Παράλληλα, ενημέρωσε τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ για την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίζονται στο νοσοκομείο Καστοριάς και την πίεση που δέχεται από κρούσματα, μετά και από συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και τον διοικητή του, να προχωρήσει στη δωρεά ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt κι ενός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ακολουθήσουν και άλλες στοχευμένες πρωτοβουλίες της Κ.Ο. του κόμματος, για την ενίσχυση νοσοκομείων και την κάλυψη ελλείψεων.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα μονιμοποιήσεων γιατρών και προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την άμεση ενίσχυση του δημοσίου συστήματος Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο

Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» – «Αυτή η πλάκα θα τελειώσει»

Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)

Τελευταία προειδοποίηση – Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα. Αλλιώς βουλώστε το…»

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...