ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο κόκκινο είναι για ακόμα μία φορά ο συναγερμός για το ηφαίστειο Μπαρνταρμπούνγκα στην Ισλανδία, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για έκρηξη.
Παρόλο που δεν έχει εντοπιστεί προς το παρόν ηφαιστειακή τέφρα, οι επιστήμονες εντόπισαν ρωγμές στον παγετώνα που καλύπτει το ηφαίστειο, οι οποίες υποδεικνύουν ότι έχει σημειωθεί έκρηξη.
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ισλανδίας ανέφερε ότι η ρωγμή έχει μήκος μεταξύ τεσσάρων και έξι χιλιομέτρων και πλάτος μέχρι ένα χιλιόμετρο. Το πότε μπορεί να σημειώθηκε η ενδεχόμενη έκρηξη είναι άγνωστο.
Τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, με την πιο πρόσφατη, μεγέθους 5 βαθμών, την Πέμπτη.























































