ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Ταλαμάγκας, Διπλωματικό Σώμα, Ιεμπραχέμ Μουσλέμ, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Νερό, Συρία, Τουρκία,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πανδημία του κορωνοϊού αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για αδίστακτους ηγέτες να υλοποιήσουν τα μακροπρόθεσμα σχέδια που έχουν για τις γεωπολιτικές ισορροπίες.
Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί ο Ερντογάν ο οποίος χρησιμοποιεί την πανδημία του κορωνοϊού για αποδεκατίσει τους Κούρδους στη Βόρεια Συρία.
Αυτό προκύπτει με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος των των Κούρδων της Συρίας στην Ελλάδα Ιέμπραχεμ Μουσλέμ, στον Βασίλη Ταλαμάγκα.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Αυτή τη στιγμή που όλος ο κόσμος πολεμάει τον ιό, η κυβέρνηση της Τουρκίας έχει κόψει το νερό σε 400.000 ανθρώπους στη Ροζάβα της βόρειας Συρίας, και οι άνθρωποι δεν μπορούν να πλύνουν ούτε τα χέρια τους ώστε να αντιμετωπίσουν τον ιό!
»Η τουρκική κυβέρνηση θα κάνει τέτοια πράγματα, και ήδη το κάνει στους Κούρδους, από τα μέτρα που εφαρμόζονται στην υπόλοιπη Τουρκία, στο Κουρδιστάν δεν έχει κάνει τίποτα, δεν εφαρμόζεται κανένα μέτρο, ούτε απαγόρευση κυκλοφορίας για να αντιμετωπίσουν τον ιό».
























































