ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Αϊζενκότ-Ισραήλ: «Τώρα είναι η ώρα να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης (ενότητας)»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς
Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δίωξη με τη διαδικασία του αυτοφώρου για διασπορά ψευδών ειδήσεων σε βάρος γυναίκας κατοίκου Χίου άσκησε η τοπική Εισαγγελία Πρωτοδικών, για ψευδή ανάρτησή της στη σελίδα που διαθέτει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Η γυναίκα είχε γράψει ότι είδε μια βάρκα με 70 πρόσφυγες και μετανάστες στην περιοχή της Αγίας Ερμιόνης Χίου.
Η ανάρτηση αυτή έπεσε στην αντίληψη του Λιμεναρχείου του νησιού, στελέχη του οποίου άρχισαν να ερευνούν την περιοχή προκειμένου να βρουν τους νεοεισερχόμενους πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι δεν βρέθηκαν.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία, η οποία και άσκησε δίωξη.
Μετά τον σχηματισμό της σχετικής δικογραφίας, η γυναίκα παραπέμφθηκε να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο.























































