ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρώπη θα χρειαστεί βοήθεια περίπου 1,5 τρισεκατομμυρίου ευρώ για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού, εκτιμά ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Πάολο Τζεντιλόνι σε συνέντευξη του στο περιοδικό Der Spiegel.
«Το Eurogroup έχει κάνει μία πρόταση για βοήθεια αξίας μεγαλύτερης των 500 δισεκ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του τομέα της υγείας και της βραχείας εργασίας αλλά και για την παροχή βοήθειας σε μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις.
»Αυτό μας αφήνει τουλάχιστον ένα τρισεκατομμύριο ευρώ.
»Αυτό είναι χονδρικά το ποσό που διακυβεύεται τώρα», επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα ο Πάολο Τζεντιλόνι εξήγησε ότι το ποσό αυτό μπορεί να βρεθεί από τον επόμενο προϋπολογισμό της ΕΕ.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών είχε δηλώσει ότι η «η ανάκαμψη της ΕΕ πρέπει να γίνει χωρίς αποκλίσεις των οικονομιών».























































