ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γυμναστική, Θεόδωρος Λιβάνιος, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Παιδική Χαρά, Υπουργείο Εσωτερικών,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη συγκεκριμένη δέσμη μέτρων που πήρε το ΥΠΕΣ αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για Θέματα Αυτοδιοίκησης και Εκλογών Θοδωρής Λιβάνιος.
Για την ασφάλεια των εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα που προσέρχονται με ΜΜΜ στις υπηρεσίες τους αποφασίστηκε η προσέλευση να γίνεται σε τρία στάδια (στις 7, στις 8 και στις 9 το πρωί).
Σύμφωνα με τον ίδιο παραμένει η άδεια ειδικού σκοπού, η οποία εξαρτάται και από το άνοιγμα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ενώ αναφορικά με την εξυπηρέτηση των πολιτών ο κ. Λιβάνιος σημείωσε πως για όσες συναλλαγές δεν είναι εφικτή η ψηφιακή εξυπηρέτηση ισχύει το προκαθορισμένο ραντεβού.
Ο κ. Λιβάνιος επεσήμανε πως τα ΚΑΠΗ και λέσχες φιλίας παραμένουν κλειστές όπως και τα γυμναστήρια και θα ανοίξουν όταν το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες, όπως επίσης και οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί.
Οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις ανοίγουν με την τήρηση των κανόνων, ενώ οι παιδικές χαρές παραμένουν κλειστές και το άνοιγμα τους θα εξαρτηθεί από την έναρξη των πρωτοβάθμιων σχολικών μονάδων.
























































