ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλανοφόρα, Αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle, Γαλλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Φλοράνς Παρλί,


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Φλόριντα: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ - Είχε στην κατοχή του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί επέρριψε ευθύνες για το ξέσπασμα του κορωνοϊού στο αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκολ, όπου προσβλήθηκαν πάνω από 1.000 ναύτες, στη διοίκηση της «ναυαρχίδας» του πολεμικού ναυτικού της χώρας, καταλογίζοντάς της λάθη που έγιναν για την αντιμετώπιση της νόσου.
Όλοι οι ναύτες, εκτός από έναν, από τους περίπου 24 που χρειάστηκε να νοσηλευτούν, έχουν αναρρώσει πλήρως, είπε η Παρλί ενώπιον της επιτροπής άμυνας της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης.
«Βάσει των πληροφοριών που έχουμε συγκεντρώσει σήμερα, υπήρξαν λάθη στα μέτρα που ελήφθησαν στη μάχη κατά του κορωνοϊού» επισήμανε η Γαλλίδα υπουργός.
«Η έρευνα που διεξήχθη δείχνει ότι οι διοικητές του πλοίου και οι ιατρικοί σύμβουλοί τους υπερεκτίμησαν την ικανότητα του αεροπλανοφόρου και του στολίσκου του να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό», συμπλήρωσε η ίδια.
Σύμφωνα με τη Φλοράνς Παρλί, η έρευνα κατέδειξε ότι ο κορωνοϊός έφθασε στο αεροπλανοφόρο μεταξύ μιας στάσης στην Κύπρο στα τέλη Φεβρουαρίου και μιας στάσης το διάστημα 13-16 Μαρτίου στο Μπρεστ, λιμάνι της δυτικής Γαλλίας.























































