ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»
Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά πώς θα διασώσει την παιδεία μας και τα παιδιά μας από τον εφιάλτη της επταετίας Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου αρνείται ότι ο Τραμπ ζήτησε από το Ισραήλ να σταματήσει τη δράση κατά των σηράγγων της Χεζμπολάχ στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη Γαλλία αυξήθηκε και πάλι σήμερα, με 348 νέους θανάτους μέσα σε 24 ώρες, ωστόσο ο αριθμός των βαριά πασχόντων ασθενών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας συνεχίζει να μειώνεται, σύμφωνα με τη γενική διεύθυνση Υγείας.
Συνολικά, από την 1η Μαρτίου, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 26.991 θάνατοι, αλλά η πίεση στις ΜΕΘ συνεχίζει να μειώνεται, με 2.542 ασθενείς, 170 λιγότερους από την προηγούμενη ημέρα.
Μετά τον τελευταίο απολογισμό η Γαλλία ξεπέρασε σε αριθμό θυμάτων την Ισπανία (26.920), φέροντας τη χώρα στην τέταρτη θέση με τους περισσότερους νεκρούς από την Covid-19, μετά τις ΗΠΑ, την Βρετανία και την Ιταλία.
Τη δεύτερη μέρα της λήξης του 55ημερου lockdown, καταγράφηκαν επίσης 708 νέα κρούσματα και ο συνολικός αριθμός αυτών ανέρχεται πλέον σε 140.227.























































