ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έτοιμο έχει η αστυνομία το σκίτσο της φερόμενος δράστιδος της πρόσφατης επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα και σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αυτό προέκυψε από τις πληροφορίες και τις περιγραφές που παρείχε ο οδηγός ταξί, ο οποίος μετέφερε την ύποπτη κοντά στο σημείο της επίθεσης.
Πρόκειται για τον οδηγό του οχήματος, από το οποίο καταγράφηκε -από κάμερα ασφαλείας της περιοχής- να αποβιβάζεται μια μαυροντυμένη γυναίκα.
Η ίδια γυναίκα, στη συνέχεια, απαθανατίστηκε να κατευθύνεται στο κτίριο όπου έλαβε χώρα η επίθεση στην 34χρονη.
Οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να δείξουν το σκίτσο στο θύμα, αμέσως μόλις είναι έτοιμο τόσο σωματικά, όσο κυρίως ψυχολογικά.
Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκίτσο δεν ταιριάζει με το πρόσωπο των τριών γυναικών, οι οποίες είχαν παρουσιάσει «αδύναμο» άλλοθι και θεωρούνταν ύποπτες από την Ελληνική Αστυνομία.

Στο μεταξύ, στο Θριάσιο Νοσοκομείο νοσηλεύεται η 34χρονη γυναίκα, η οποία αναρρώνει από την τελευταία χειρουργική επέμβαση.
Οι θεράποντες ιατροί ανέφεραν ότι το οξύ εξακολουθεί να «καίει» το πρόσωπο της γυναίκας, η οποία αισθάνεται αφόρητους πόνους.
Άλλωστε, τα εγκαύματα φέρεται να καλύπτουν περίπου το 93% της επιφάνειας του προσώπου της.
Στο πλευρό της 34χρονης βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, η μητέρα και ο αδερφός της.























































