ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο κόκκινο βυθίστηκαν σήμερα οι βασικοί δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης στη χειρότερη συνεδρίαση των τελευταίων τριών μηνών, με την αβεβαιότητα και τους φόβους να επανέρχονται τόσο εξαιτίας των δυσοίωνων προβλέψεων της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) για την αμερικανική οικονομία όσο και των ανησυχιών για πιθανό δεύτερο κύμα πανδημίας της Covid-19.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 1.861,82 μονάδων (-6,9%), στις 25.128,17 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 527,62 μονάδων (-5,27%), στις 9.492,43 μονάδες.
Ο δείκτης S&P 500, ο οποίος αντιπροσωπεύει τις πεντακόσιες μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες και θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε μειωμένος κατά 188,04 μονάδες (-5,89%) στις 3.002,1 μονάδες.























































