ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Λιβύη, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Σεργκέι Σόιγκου, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χουλουσί Ακάρ,


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ρώσοι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας δεν θα επισκεφθούν την Τουρκία όπως είχε προγραμματιστεί για σήμερα Κυριακή, σύμφωνα με δήλωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, μεταδίδουν το μεσημέρι της Κυριακής τουρκικά μέσα ενημέρωσης και αναμεταδίδει το Hellas Journal.
Ο Σεργκέι Λαβρόφ και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αποφάσισαν σε τηλεφωνική κλήση ότι οι διαπραγματεύσεις για τη Λιβύη και τη Συρία θα διατηρηθούν από τους υφυπουργούς Εξωτερικών τις προσεχείς ημέρες.
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, και ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, επρόκειτο να επισκεφθούν σήμερα την Τουρκία, προκειμένου να συναντηθούν με τους Τούρκους ομολόγους τους, Τσαβούσογλου και Ακάρ, στην Κωνσταντινούπολη, όπως είχε μεταδώσει η ανταποκρίτρια του «Open», Μαρία Ζαχαράκη.
Οι συνομιλίες χαρακτηρίζονταν κρίσιμες, καθώς αναμενόταν να συζητηθεί το λιβυκό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ρωσίας.























































