ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορίες για κατασκοπεία απαγγέλθηκαν στους δύο Καναδούς που κρατούνται στην Κίνα επί τουλάχιστον 18 μήνες.
Ο Μάικλ Κόβριγκ, πρώην διπλωμάτης, και ο Μάικ Σπέιβορ, επιχειρηματίας, είχαν τεθεί υπό κράτηση τον Δεκέμβριο του 2018.
Η σύλληψή τους είχε πραγματοποιηθεί μετά τη σύλληψη της Μενγκ Ουάνγκζου, οικονομικής διευθύντριας και κόρης του ιδρυτή της Huawei Technologies, στο Βανκούβερ.
Ο Καναδάς έχει χαρακτηρίσει τις συλλήψεις των δύο Καναδών «αυθαίρετες», αλλά η Κίνα αρνείται ότι αποτελούν αντίποινα για τη σύλληψη της της Μενγκ Ουάνγκζου.
Αμφότεροι κατηγορήθηκαν για «κατασκοπεία εθνικών μυστικών» και παροχή πληροφοριών για «εξωτερικές οντότητες».
Το δικαστικό σύστημα της Κίνας ελέγχεται πλήρως από το Κομμουνιστικό Κόμμα και έχει ποσοστό καταδίκης σχεδόν 100% από τη στιγμή που θα απαγγελθούν κατηγορίες, επισημαίνει ο ανταποκριτής του BBC στο Πεκίνο Στιβεν ΜακΝτόνελ.























































