ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ και ο Αρχηγός του τουρκικού στρατού, υπέγραψαν την Παρασκευή μια στρατιωτική συμφωνία με τις δυνάμεις που υποστηρίζουν την ισλαμιστική τουρκολιβυκή «Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας», με την οποία διασφαλίζουν τα τουρκικά συμφέροντα στη Λιβύη, μεταδίδει το Al Arabiya.
Πηγές, που επικαλείται το αραβικό δίκτυο, είπαν ότι η στρατιωτική συμφωνία εγγυάται την προστασία των τουρκικών συμφερόντων στη Λιβύη και επιτρέπει την άμεση παρέμβαση της Τουρκίας στη χώρα.
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ και ο Τούρκος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, Γιασάρ Γιουλέρ, συζήτησαν τη συνεργασία σε στρατιωτικά και θέματα ασφαλείας με τον επικεφαλής της ισλαμιστικής «Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας», Τουρκολίβυο Φαγιέζ αλ Σαράτζ και στρατιωτικούς, επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της η ισλαμιστική κυβέρνηση της Τρίπολης.
Η νέα συμφωνία επίσης περιλαμβάνει την εγκατάσταση τουρκικής στρατιωτικής δύναμης και βάσης στη Λιβύη, σύμφωνα με πηγές του Al Arabiya.
Οι ίδιες πηγές επιβεβαίωσαν ότι η συμφωνία παρέχει ασυλία στις τουρκικές δυνάμεις στη Λιβύη απέναντι σε διώξεις και παρέχει στους Τούρκους στρατιωτικούς στη Λιβύη διπλωματική ιδιότητα για να διασφαλιστεί αυτή η ασυλία, δηλαδή, ο Σαράτζ έδωσε στον τουρκικό στρατό στη Λιβύη διπλωματική ασυλία.























































