ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Διπλωματικό Σώμα, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κύπρος, Μπουράκ Οζούγκεργκιν, Τουρκία, Τουρκική Πρεσβεία, Υδρογονάνθρακες,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρεσβευτής της Τουρκίας στην Αθήνα, Μπουράκ Οζούγκεργκιν, συμμετέχει ενεργά στη προσπάθεια διαμόρφωσης «κλίματος διαλόγου» Ελλάδας-Κύπρου-Τουρκίας με αναρτήσεις της Τουρκικής Πρεσβείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μην ξεχνάμε και την εγχώρια πέμπτη φάλαγγα των «εκσυγχρονιστών» που υποστηρίζουν τα ίδια με τους Τούρκους [όπως τους «έδωσε» ο Χουλουσί Ακάρ].
Ο κ. Οζούγκεργκιν με ανάρτηση στο Facebook μάς ζήτησε ξανά τους «8» Τούρκους ικέτες στρατιωτικούς που διέφυγαν στην Ελλάδα, αμέσως μετά από το πραξικόπημα-φιάσκο της 15ης Ιουλίου 2016, αν και οι άνδρες αυτοί έχουν λάβει πολιτικό άσυλο.
Σε άλλη προκλητική ανάρτηση, στο Twitter, υπενθυμίζει την πρόταση των Τουρκοκυπρίων για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων που βρίσκονται γύρω από την Κύπρο.
Η πρόταση έγινε την ίδια ημέρα που η Τουρκία ανακοίνωσε γεωτρήσεις με το «ΓΙΑΒΟΥΖ», νοτιοδυτικά της Κύπρου.
Δεν ευθύνεται ο Τούρκος πρέσβης για το θράσος του, αλλά οι εγχώριοι γενίτσαροι που αγαστά προσφέρουν τις υπηρεσίες στους νεο-οθωμανούς.

























































