ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ανώτατο Θρησκευτικό Συμβούλιο της Αιγύπτου συνεδρίασε και έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία ζητά να σταματήσει η μετάδοση του νέου τηλεοπτικού ριάλιτι, “The Belly dancer”.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η εκπομπή “διαφθείρει τα ήθη” και “εξυπηρετεί την προπαγάνδα των εξτρεμιστών, που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν την Αίγυπτο, κοινωνία με αντι – ισλαμικές συμπεριφορές”.
“Το σόου αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως κομμάτι της εκστρατείας που θέλει να καταστρέψει τα ήθη των πιστών μουσουλμάνων της χώρας και μπορεί να γίνει όπλο στην προπαγάνδα των ακραίων ότι η κοινωνία μας αντιστρατεύεται την θρησκεία” καταλήγει η ανακοίνωση του Ανώτατου Θρησκευτικού Συμβουλίου της Αιγύπτου.
Η ανακοίνωση βγήκε αμέσως μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου του νέου ριάλιτι “The Belly dancer”, που μεταδίδεται από το αιγυπτιακό δορυφορικό κανάλι Al-Qahera.
Στο τηλεπαιχνίδι συμμετέχουν γυναίκες από όλο τον κόσμο.
Από την Αργεντινή και την Ρωσία, και από τις ΗΠΑ έως την Ελλάδα.
Ναι. Από την Ελλάδα συμμετέχει η… Σοράγια!























































