ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Βουλγαρίας, Εκατερίνα Ζαχαρίεβα, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συζητήθηκαν η πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, οι διασυνοριακές διελεύσεις και οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η επίσκεψη της κ. Ζαχαρίεβα επαναβεβαιώνει τους πολύ ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στις δύο χώρες.
Απαντώντας σε σχόλιο της κ. Ζαχαρίεβα -ότι Βουλγαρία και Ελλάδα αποτελούν παράδειγμα για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες για το πώς μπορεί να ξεπεραστεί το δύσκολο παρελθόν και να υπάρξει συνεργασία- ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι «είναι πολύ σημαντικό να αντλούμε τα σωστά διδάγματα από την Ιστορία και να την αντιλαμβανόμαστε ως γέφυρα προς το μέλλον».
























































