ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουρκικά μαχητικά F-16 έφτασαν στο Αζερμπαϊτζάν την Παρασκευή για να συμμετάσχουν στις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Αζερμπαϊτζάν – Τουρκίας υπό την ονομασία «Τουρκο-αζέρικος Αετός 2020».
Οι Αζέροι, που είναι τουρκικός λαός, υποδέχθηκαν τα τουρκικά F-16 με τιμές και στρατιωτική τελετή.
Οι ένοπλες δυνάμεις της Αρμενίας τέθηκαν αμέσως σε υψηλό συναγερμό, όπως ενημέρωσε πηγή του αρμενικού υπουργείου Άμυνας το ρωσικό δίκτυο «Sputnik».
Την περασμένη Δευτέρα το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσε τις κοινές ασκήσεις με την Τουρκία, που θα διαρκέσουν από τις 29 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου.
Η νέα μεγάλη τουρκο-αζερική άσκηση γίνεται ως απάντηση στις ένοπλες παραμεθόριες συγκρούσεις Αρμενίας – Αζερμπαϊτζάν πριν δύο εβδομάδες που στοίχησαν τις ζωές 18 ανθρώπων.
Να σημειωθεί ότι οι Αρμένιοι επικράτησαν επί των Αζέρων.
Στις ασκήσεις συμμετέχει όλο το εύρος του στρατού ξηράς του Αζερμπαϊτζάν, πεζικό, τανκς, πυροβολικό και η πολεμική του αεροπορία.























































