ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έναν καρχαρία ψάρεψε την Παρασκευή με το παραγάδι του ο Γιώργος Κριαράς από το Λουτρό στα Σφακιά της Κρήτης.
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το ψάρι είναι περίπου 1 μέτρο και όπως είπε ο τυχερός ψαράς στο Flashnews της Κρήτης, ζυγίζει περίπου 70 κιλά.
Πρόκειται για είδος καρχαρία που κολυμπά στις θάλασσές μας. Για την ακρίβεια είναι ένα από τα 35 είδη καρχαρία που κολυμπάνε δίπλα μας τα καλοκαίρια.
Ο συγκεκριμένος μικρός καρχαρίας πιάστηκε στο παραγάδι του ανοιχτά της Γαυδοπούλας. Είναι ακίνδυνος για τον άνθρωπο καθώς τρέφεται μόνο με πλαγκτόν.
Ωστόσο, για να καταφέρει να τον ανεβάζει ο ψαράς και να τον βγάλει από το παραγάδι, πάλεψε για λίγη ώρα, αφού ο καρχαρίας αντιστάθηκε σθεναρά.
Πρόκειται για έναν πολύ νόστιμο και σπάνιο μεζέ, τον οποίο θα γευτούν οι επισκέπτες στο Λουτρό. Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο facebook από το ξενοδοχείο Madares Hotel Loutro.























































