ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα μεταβεί την Πέμπτη στη Βηρυτό και θα συναντηθεί με πολιτικές προσωπικότητες της χώρας, μετά την έκρηξη που συντάραξε την πρωτεύουσα του Λιβάνου και στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 100 ανθρώπους, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του.
Ο Μακρόν, που μίλησε με τον πρόεδρο του Λιβάνου Μισέλ Αούν λίγο μετά την έκρηξη, έχει ήδη δώσει εντολή για αποστολή έκτακτης βοήθειας στον Λίβανο, με χώρα με βαθείς ιστορικούς δεσμούς με τη Γαλλία.
Ο Μακρόν θα συναντηθεί με τον Αούν και τον πρωθυπουργό Χασάν Ντίαμπ, σύμφωνα με το Ελιζέ.
Οι Ρωμαιοκαθολικοί του Λιβάνου τελούν υπό την προστασία της Γαλλίας από την εποχή των Σταυροφοριών, πολλοί είναι άποικοι Γάλλων σταυροφόρων από τα χρόνια του μεσαίωνα. Ακόμα και σήμερα είναι δίγλωσσοι, μιλάνε γαλλικά και αραβικά.























































