ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αραγονία, Βασκονία, Ισπανία, Καταλονία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Χώρα των Βάσκων,


















































Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ισπανία ανακοίνωσε την Παρασκευή 1.895 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε διάστημα 24 ωρών, κυρίως σε κοινότητες της Χώρας των Βάσκων, της Καταλονίας και της Αραγονίας.
Ο αριθμός αυτός συγκρίνεται με τους 1.683 που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη μέρα από το υπουργείο Υγείας.
Η μεγαλύτερη αύξηση μολύνσεων καταγράφηκε στη Χώρα των Βάσκων με 428 κρούσματα, μια αύξηση 26% σε σύγκριση με την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας.
Συνολικά, η Ισπανία μετρά 314.362 κρούσματα Covid-19 και 28.503 θανάτους.























































