ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράκ, Λίβανος, Μουστάφα αλ Καντίμι, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τηλεδιάσκεψη για την προσφορά βοήθειας στο Λίβανο, έπειτα από τις καταστροφικές εκρήξεις στη Βηρυτό, θα συμμετάσχει την Κυριακή ο Ντόναλντ Τραμπ.
«Θα κάνουμε μια βιντεοδιάσκεψη την Κυριακή με τον πρόεδρο (της Γαλλίας, Εμανουέλ) Μακρόν, τους ηγέτες του Λιβάνου και άλλων χωρών του κόσμου», ανέφερε ο Τραμπ μέσω Twitter.
Στο ίδιο νήμα αναρτήσεων στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης αυτόν, ο Ρεπουμπλικάνος ένοικος του Λευκού Οίκου ανέφερε νωρίτερα πως συνομίλησε με τον Λιβανέζο πρόεδρο Μισέλ Αούν και τον ενημέρωσε πως «τρία μεγάλα αεροπλάνα» με ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα, νερό, γιατρούς και νοσοκόμους αναχώρησαν από τη χώρα του προς τον Λίβανο.
Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό του Ιράκ Μουστάφα αλ Καντίμι στον Λευκό Οίκο την 20ή Αυγούστου για να συζητήσουν σχετικά με τις προκλήσεις που εγείρει η πανδημία του κορωνοϊού, ζητήματα ασφαλείας, ενέργειας και οικονομικά θέματα, ανακοίνωσε η αμερικανική προεδρία.
Ο Καντίμι ορκίστηκε πρωθυπουργός του Ιράκ τον Απρίλιο. Έγινε έτσι ο τρίτος επικεφαλής της κυβέρνησης του Ιράκ εν μέσω μιας χαοτικής περιόδου δέκα εβδομάδων, έπειτα από μήνες αιματηρών διαδηλώσεων στη χώρα, η οικονομία της οποίας τρεκλίζει έπειτα από δεκαετίες κυρώσεων, πολέμων, διαφθοράς και προβλημάτων.























































