Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκρή στη Σαντορίνη η κοπέλα που τράβηξε φωτογραφίες τον Μπορίσοφ στο δωμάτιό του

Νεκρή στη Σαντορίνη η κοπέλα που τράβηξε φωτογραφίες τον Μπορίσοφ στο δωμάτιό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βουλγαρικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η κοπέλα που τράβηξε τις σκανδαλώδεις φωτογραφίες του πρωθυπουργού της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ βρέθηκε νεκρή με σπασμένο τον λαιμό της στη Σαντορίνη.

Συγκεκριμένα, η βουλγαρική ιστοσελίδα «αληθινά νέα» ανέφερε ότι η κοπέλα που τράβηξε τις φωτογραφίες με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στο δωμάτιό του, με ράβδους χρυσού, δέσμες χαρτονομισμάτων ευρώ και όπλο, βρέθηκε νεκρή.

Την είδηση αναδημοσιεύουν αρκετά μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, μεταξύ των οποίων και η Βέτσερ, η οποία αναφέρει πως η κοπέλα κατάγεται από τη Φιλιππούπολη και βρέθηκε νεκρή, με σπασμένο τον λαιμό της, στη Σαντορίνη, στις 20 Ιουλίου.

Οι φωτογραφίες είχαν δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Βουλγαρίας και της Βόρειας Μακεδονίας και προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση για το γεγονός ότι ο Βούλγαρος πρωθυπουργός κοιμόταν με τις δέσμες των χαρτονομισμάτων και το περίστροφό του πάνω στο κομοδίνο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας για ναυάγιο στη Χίο: Καμία συγκάλυψη – Η κυβέρνηση ειδικεύεται στις πολιτικές συσκότισης

Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες – Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών

Χίος: Πληροφορίες για 4 νεκρούς μετά από συμπλοκή του Λιμενικού με σκάφος διακινητών

Συγκλονίζει τραυματίας φίλαθλος του ΠΑΟΚ: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου»

ΠΑΟΚ: «Όλη η Ελλάδα θρηνεί σήμερα» – Γιατί οι φίλαθλοι επέλεξαν το ταξίδι μέσω Ρουμανίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr