ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

33χρονος αστυνομικός της oμάδας ΔΙΑΣ σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή

33χρονος αστυνομικός της oμάδας ΔΙΑΣ σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τραγικό δυστύχημα με έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ νεκρό και έναν ακόμη βαριά τραυματισμένο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άγιο Κοσμά στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τέσσερις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ με δύο μοτοσικλέτες πήραν σήμα και μετέβαιναν στον Άγιο Κοσμά για να συνδράμουν σε πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο.

Στο ύψος του κλειστού γυμναστηρίου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μία μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν αμέσως στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση.

Νεκρός είναι ένας 33χρονος πατέρας δύο παιδιών, ενώ ο συνάδελφός του που έχει τραυματισθεί βαρύτατα είχε ενταχθεί στις δυνάμεις της Αστυνομίας πριν από λίγους μήνες.

Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»

Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» – Έπαιρνε αναβολικά

Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς

Γυναικοκτονία Δράμα: Τρία πρόσωπα-κλειδιά καλούνται άμεσα για κατάθεση

Η αλληλεγγύη έγινε πράξη από το Allwyn Care στον Πειραιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr