ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
Θολό το τοπίο για την υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Πληροφορίες για κρίσιμη κατάσταση και απομόνωση στη Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο οίκος αξιολόγησης Moody’s υποβάθμισε συνολικά πέντε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Τουρκίας, στον απόηχο της πρόσφατης αναθεώρησης της τουρκικής αξιολόγησης σε «B2» από «B1».
Πρόκειται για τις τράπεζες Akbank, Sekerbank, Garanti Bankasi, Vakiflar Bankasi και Kredi Bankasi η αξιολόγηση των οποίων υποβαθμίστηκε κατά μία βαθμίδα, στο «Βa3».
Η Moody’s θεωρεί πιθανό οι τράπεζες αυτές να σταματήσουν τις αποπληρωμές ομολόγων που εκδίσουν, λόγω μειωμένων αποθεμάτων σε ξένο συνάλλαγμα και την κατάρρευση της αξίας του εγχώριου νομίσματος.
Μετά και τις εξελίξεις αυτές, η τουρκική λίρα έχασε και το επίπεδο του 7,5 έναντι του δολαρίου, κατρακυλώντας σε νέο ιστορικό χαμηλό σήμερα στο 7,5049 λίρες/δολάριο.























































