ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκάρουν οι εκτιμήσεις του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) για τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα.
Από τα 300-400 σήμερα, η Ελλάδα φτάνει σε 1.000 κρούσματα την ημέρα στα μέσα Οκτωβρίου.
Εφιαλτικές είναι οι εκτιμήσεις του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων για την πορεία του κορονοϊού και τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα.
Πρόκειται για την έκθεση του ECDC στην οποία αναφέρθηκε τη Δευτέρα ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας Νίκος Σύψας, κάνοντας λόγο για άσχημες προβλέψεις τις επόμενες δέκα ημέρες στην Ελλάδα.
Η συγκεκριμένη έκθεση με ημερομηνία 17 Σεπτεμβρίου παρουσιάζει την προβολή της πανδημίας σε διάστημα 30 ημερών (με βάση τα μέτρα που έχουν ληφθεί από τις 8 Σεπτεμβρίου και υποθέτοντας ότι θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της περιόδου προβολής, καθώς λαμβάνεται υπόψη η απόδοσή τους μέχρι εκείνη την ημερομηνία).
Το βασικό σενάριο του ECDC προβλέπει περίπου 1.000 κρούσματα ημερησίως τη 19η Οκτωβρίου, και περίπου 25-30 θανάτους.























































