ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Δημοκρατία του Αρτσάχ, Ισλαμιστές, Καύκασος, Λιβύη, Ναγκόρνο Καραμπάχ, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Τουρκμένοι,


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση του καταγγέλλει την αποστολή ξένων μισθοφόρων κυρίως από την Συρία και την Λιβύη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, οι οποίοι συμμετέχουν στις εχθροπραξίες, που μαίνονται εδώ και τέσσερις ημέρες μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας.
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φθάνουν, στην ζώνη της διένεξης του Ναγκόρνο Καραμπάχ στέλνονται μαχητές παράνομων ένοπλων σχηματισμών, ιδιαίτερα από την Συρία και την Λιβύη, με σκοπό να συμμετάσχουν άμεσα στις εχθροπραξίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Ανησυχούμε βαθύτατα για τις εξελίξεις αυτές, οι οποίες δεν οδηγούν μόνο στην ακόμη μεγαλύτερη κλιμάκωση της έντασης στην ζώνη της διένεξης, αλλά και δημιουργούν μακροπρόθεσμες απειλές για την ασφάλεια όλων των χωρών της περιοχής», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, μέσω της οποίας η Μόσχα καλεί «τις ηγεσίες όλων των ενδιαφερομένων κρατών να λάβουν αποτελεσματικά μέτρα που δεν θα επιτρέπουν την χρησιμοποίηση ξένων τρομοκρατών στην διένεξη και να τους αποσύρουν άμεσα από την περιοχή».
Δύο Σύροι τζιχαντιστές έχουν δηλώσει στο Reuters ότι η Τουρκία στέλνει Σύρους να πολεμήσουν στο πλευρό του Αζερμπαϊτζάν, γεγονός που η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν έχουν διαψεύσει.























































