ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
ΗΠΑ: Τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα σταματούν να καλύπτουν δημοσιογραφικά τον πρόεδρο Τραμπ
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όταν η Ευρώπη στηρίζει σε κεντρικό επίπεδο τους ναζί στην Ουκρανία είναι φυσικό τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας του ναζισμού να φυτρώνουν και στο σπίτι σου!
Διαδήλωση στο κέντρο στην της Βαρκελώνης πραγματοποίησαν τα μέλη Εθνικής Συμμαχίας (National Alliance) της Ισπανίας φωνάζοντας συνθήματα κατά των Καταλανών που ζητούν αυτονομία από την Ισπανία.
Με τις σβάστικες, χαραγμενες σε τατουάζ στα χέρια τους, και με εμφανή εθνικοσοσιαλιστική αισθητική στις σημαίες τους φώναζαν “Ζήτω η Ισπανία” και “Η Καταλονία είναι Ισπανική”
Στο κλείσιμο της διαδήλωσης τραγούδησαν και τον φασιστικό ύμνο “Cara el sol” χαιρετώντας φυσικά ναζιστικά.























































