ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η πολεμική βιομηχανία του Ισραήλ «μετακομίζει» στην Κύπρο
Τέλος του Ηνωμένου Βασιλείου! Αυτονομιστές απευθύνουν τρομακτική προειδοποίηση, ενώ το Σιν Φέιν πανηγυρίζει για την παρέμβαση Τραμπ
«Ψαλίδι» στο επίδομα ανεργίας: O Βορίδης μετά τον Μαρινάκη επιβεβαιώνει την «κρυφή ατζέντα» Μητσοτάκη
Η Γερμανία στέλνει στρατεύματα στα σύνορα ΝΑΤΟ-Ρωσίας ενώ φουντώνουν οι φόβοι για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο
Χαλκιδική: Τσακάλι επιτέθηκε και τραυμάτισε 5χρονο παιδί σε παραλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πολύ περίεργη» χαρακτηρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ την στροφή του εκλογικού αποτελέσματος σε βάρος του, η οποία παρατηρείται τις τελευταίες ώρες σε πολιτείες-κλειδιά.
Με αυτόν τον τρόπο αμφισβητεί για δεύτερη φορά, από τα ξημερώματα της Τετάρτης, το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ.
«Χθες το βράδυ βρισκόμουνα μπροστά, συχνά σταθερά, σε πολλές βασικές πολιτείες, τις οποίες σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις ελέγχουν οι Δημοκρατικοί.
»Στη συνέχεια, μία προς μία, άρχισαν να εξαφανίζονται με μαγικό τρόπο καθώς καταμετρώνται τα ψηφοδέλτια.
»ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, και οι «δημοσκόποι» το κατάλαβαν εντελώς και ιστορικώς λάθος!» αναφέρει στο tweet του.























































