ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Ελληνική Κυβέρνηση, ΝΕΡΙΤ, Σοφία Βούλτεψη,


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας - Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία της» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε απάντηση στις νέες βολές της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, αναφορικά με το θέμα της ΝΕΡΙΤ και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.
«Τα ψέματα τελείωσαν για τον πρωθυπουργό, που επειδή ο ίδιος κρύβεται για μια ακόμη χρονιά από τη ΔΕΘ και δεν δίνει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, θεωρεί ότι μπορεί να φιμώσει και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης», προσθέτει, κάνοντας λόγο για «καταφανή αδυναμία» της κυβερνητικής εκπροσώπου «να υπερασπιστεί την πρωτοφανή και πραξικοπηματική πράξη λογοκρισίας και να δώσει εξηγήσεις για τις παραιτήσεις του προέδρου και του αναπληρωτή προέδρου της ΝΕΡΙΤ».
























































