ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
6ος Γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδος-ΗΠΑ: Τι θα συζητηθεί, τι θα υπογραφεί
Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω λογαριασμών εταιρειών κοινής ωφέλειας - Η μεθοδολογία
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι το λοκντάουν των τεσσάρων εβδομάδων, που βρίσκεται σε ισχύ στην Αγγλία, σταματά στις 2 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με τον Βρετανό πρωθυπουργό θα ισχύει ένα σύστημα τοπικών απαγορευτικών μέτρων για τον περιορισμό του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο του Τζόνσον οι περιορισμοί θα είναι ανάλογοι με τα κρούσματα στις περιοχές της Βρετανίας.
Σε όλη την Αγγλία, θα ανοίξουν ξανά τα καταστήματα, τα γυμναστήρια, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αναψυχής.
Τα υπαίθρια αθλήματα θα μπορούν επίσης να συνεχιστούν, ενώ οι πιστοί θα μπορούν να προσεύχονται στις εκκλησίες και γενικότερα στους χώρους λατρείας .
Για πρώτη φορά μετά το πρώτο λοκντάουν της χώρας, τον Μάρτιο, θα επιτρέπονται οι συναυλίες σε υπαίθρια αθλητικά στάδια και σε περιοχές με λιγότερα κρούσματα κορωνοϊού.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, την χώρα με τους περισσότερους νεκρούς από την νόσο στην Ευρώπη (54.600), κάθε βρετανική επαρχία αποφασίζει για τη δική της στρατηγική στην υγειονομική κρίση.























































