ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ειρήνη (IRINI) - Ναυτική Επιχείρηση, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρεμπόριο Όπλων, Λιβύη, Τουρκία, Τουρκικό Εμπορικό Πλοίο,


















































Στο γήπεδο ο Γρηγόρης Δημητριάδης «συγκρούστηκε» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Σκίστηκε η μπλούζα του Μαρινάκη
Η Ισπανία έδειρε τους «σανδαλάκηδες ακτιβιστές» ενώ προηγουμένως είχε καταδικάσει το Ισραήλ
Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο
Βασιλιάς της Ευρώπης ο Ολυμπιακός, 92-85 τη Ρεάλ - Έραψε το τέταρτο αστέρι μέσα στο ΟΑΚΑ
Οι Ρώσοι εξαπέλυσαν μαζική πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία - F-16 και Patriot αναίτισαν τους Ρώσους αλλά οι Ουκρανοί λένε ότι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύσκεψη εμπειρογνωμόνων του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού για τη νηοψία τουρκικού πλοίου από το πλήρωμα γερμανικής φρεγάτας πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα.
Κατά την σύσκεψη εξετάστηκαν και στρατιωτικά μέτρα ως απάντηση αλλά και αίτημα αποζημίωσης από την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Γερμανία χώρες οι οποίες μετέχουν στην επιχείρηση «Ειρήνη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο της οποίας έγινε η έρευνα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Το γερμανικό πρακτορείο DPA μετέδωσε ότι το τουρκικό φορτηγό πλοίο Rosaline – A ήταν ύποπτο από καιρό για παραβίαση του εμπάργκο όπλων στη Λιβύη και μάλιστα είχε συνταχθεί ειδική έκθεση, όπως διέρρευσε από απόρρητο έγγραφο.
Υπενθυμίζεται ότι γερμανικές δυνάμεις που ανήκουν στην αποστολή «Ειρήνη», επιβιβάστηκαν και ερεύνησαν το τουρκικό φορτηγό πλοίο Rosaline – A.
Η Άγκυρα, στις αρχές της εβδομάδας, ισχυρίστηκε πως το πλοίο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια και υποστήριξε πως η γερμανική ομάδα παραβίασε το Διεθνές Δίκαιο, ενώ κάλεσε τους πρεσβευτές της Γερμανίας και της Ιταλίας στους οποίους υπέβαλε διαμαρτυρία.
Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ δήλωσε πως οι διαμαρτυρίες της Τουρκίας είναι αδικαιολόγητες.
«Οι στρατιώτες συμπεριφέρθηκαν σωστά και ενήργησαν σύμφωνα με την εντολή της ευρωπαϊκής αποστολής “Ειρήνη”», είπε.
«Οι κατηγορίες που διατυπώνονται κατά των στρατιωτών είναι αδικαιολόγητες», συμπλήρωσε.
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ επιμένει πως η Άγκυρα εξετάζει μέτρα για την προστασία των τουρκικών εμπορικών πλοίων.























































