ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμπορικά Καταστήματα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Τρόμο» φαίνεται πως έχουν προκαλέσει σε κυβέρνηση αλλά και την επιτροπή ειδικών του υπουργείου Υγείας, οι εικόνες από τα Harrods ενόψει του πολυαναμενόμενου «ανοίγματος» του λιανεμπορίου και στην Ελλάδα.
Έτσι και με τα επιδημιολογικά δεδομένα να μην έχουν φτάσει εκεί που θα ήθελαν κυβέρνηση και επιδημιολόγοι έπειτα από πέντε εβδομάδες lockdown, φαίνεται πως το λιανεμπόριο δεν πρόκειται να ανοίξει άμεσα.
Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων σύμφωνα με πληροφορίες, εισηγείται να μην ανοίξει τίποτα ακόμα εκτός από κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία, όπως επιβεβαίωσε καιο καθηγητής μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθανάσιος Τσακρής.
Ο κ. Τσάκρης εξήγησε αυτή την εισήγηση της Επιτροπής, τονίζοντας «υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση στις νοσηλευτικές μονάδες, που φτάνει στο 90% στη Βόρεια Ελλάδα και το 80% στην Αττική και αυτό φρενάρει την κατάσταση σε ό,τι αφορά το άνοιγμα».
Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πώς θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή προανήγγειλε νωρίτερα ο Στέλιος Πέτσας.
Το άνοιγμα των κομμωτηρίων το προσεχές Σάββατο ή την Κυριακή, ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας ο πρόεδρός του.
Το υπουργείο Ανάπτυξης από την πλευρά του δεν επιβεβαίωνε κάτι τέτοιο.
























































