ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα Κατεχόμενα ο Νταβούτογλου

Στα Κατεχόμενα ο Νταβούτογλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίσκεψη στα Κατεχόμενα στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ο κ. Νταβούτογλου θα συναντηθεί με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, την «πρόεδρο» της λεγόμενης βουλής του ψευδοκράτους Σιμπέλ Σιμπέρ, τον «πρωθυπουργό» Οζκάν Γιοργκαντζίογλου και την ηγεσία του κατοχικού στρατού.

Η επίσκεψη Νταβούτογλου πραγματοποιείται λίγες ώρες πριν το δείπνο των ηγετών των δύο κοινοτήτων με τον σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Έσπεν Μπάρθ Έιντε, αλλά και ένα 24ωρο πριν την πρώτη, από τον Ιούλιο, κατ’ ιδίαν συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη με τον Ντερβίς Έρογλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Φιλελεύθερος”, η επίσκεψη Νταβούτογλου θα επηρεάσει το κλίμα, αλλά και το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται με την παρουσία του νέου απεσταλμένου του ΟΗΕ. Κατά την ίδια πηγή, ο Τούρκος πρωθυπουργός αναμένεται ότι θα στείλει τα ίδια μηνύματα με αυτά του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επισκέφθηκε τα κατεχόμενα την 1η Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Οικ. Πατριάρχης δέχθηκε τους ηγέτες των Ελλήνων δημοσιογράφων – Τι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου

Τουρκία: Εκτροχιασμός συρμού Μετρό στην Κωνσταντινούπολη με τρεις τραυματίες (βίντεο)

Μητσοτάκης: Πρόθυμη η Ελλάδα να εμπλακεί ενεργά στα Στενά του Ορμούζ

Η Συρία στο επίκεντρο της παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης

Παρασκήνιο για τη Χάλκη: Οι οδηγίες Ερντογάν και η παρέμβαση Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr